Bine ati venit pe site-ul www.golden-med.com!

Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile de utilizare ale acestui site, intrucat accesarea sa presupune acceptul dumneavoastra cu privire la clauzele stipulate.

Acest site este administrat de S.C. Bross GoldenMed S.R.L., fiind proprietatea sa. Pentru a putea pastra corectitudinea si validitatea informatiilor, S.C. Bross GoldenMed S.R.L. isi rezerva dreptul de a schimba, corecta, modifica, adauga si/sau sterge partial sau total Termenii si Conditiile de Utilizare a Site-ului, fara o notificare prealabila. De aceea, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune.

Drepturi de autor

Intregul continut al site-ului www.golden-med.ro, respectiv date, imagini, texte, grafica, simboluri, clipuri audio/video, elemente de web-design, scripturi sau programe, reprezinta proprietatea S.C. Bross GoldenMed S.R.L., fiind protejate de legea privind protectia drepturilor de autor.

Utilizarea oricarui element dintre cele mentionate anterior, fara acordul prealabil al detinatorilor de drept, va fi pedepsita conform legislatiei in vigoare.

Continutul site-ului www.golden-med.com nu poate fi reprodus, modificat, transferat, distribuit, republicat, copiat sau transmis sub nicio forma fara permisiunea prealabila a reprezentantilor S.C. Bross GoldenMed S.R.L.

Conditii de utilizare. Garantii si limitari.

Prezentul site, impreuna cu ansamblul informatiilor continute, este furnizat ca atare, in masura disponibilitatii, fara existenta unei declaratii de garantie sau aprobare, explicita sau implicita.

S.C. Bross GoldenMed S.R.L. nu garanteaza ca website-ul, serverele pe care acesta este gazduit sau e-mail-urile trimise de reprezentantii sai, nu contin virusi sau alte componente informatice cu caracter potential daunator.

Utilizatorul foloseste site-ul pe propria sa raspundere, S.C. Bross GoldenMed S.R.L. fiind exonerat de eventuale daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea site-ului respectiv de informatiile utilizate de pe site.

Nu garantam ca utilizarea acestui site va fi neintrerupta sau fara erori. Prin derogare de la orice prevedere a acestor termeni si conditii, in masura maxima admisa de lege, nu vom fi responsabili pentru functionarea sau disponibilitatea site-ului, indiferent de motivele sau factorii care au condus la intreruperea sa.

Nu oferim nicio garantie in ceea ce priveste conditiile de comunicatie ale utilizatorilor, inclusiv starea de functionare a computerului personal. Mai mult decat atat, printre informatiile publicate pe site nu se regaseste niciuna care sa faca trimitere la compatibilitatea dintre calculatorul utilizatorului si site.

Accesarea www.golden-med.com se face exclusiv prin vointa dumneavoastra.

S.C. Bross GoldenMed S.R.L. nu se face raspunzator de eventualele erori sau omisiuni ce pot interveni in redactarea sau prezentarea materialelor sau a informatiilor de pe site. Nu acordam niciun fel de garantie referitoare la continutul si utilizarea acestui site. Informatiile publicate corespund realitatii la momentul inscrierii lor pe site sau al al actualizarii paginilor ce compun site-ul. Serviciile si produsele prezentate pe site pot suferi ajustari de pret. Pentru a primi o oferta clara, va rugam sa contactati unul dintre reprezentantii S.C. Bross GoldenMed S.R.L. sau sa completati formularul disponibil pe site.

S.C. Bross GoldenMed S.R.L. isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment datele de pe site, in functie de schimbarile ce au loc cu privire la serviciul/serviciile oferit/e.

S.C. Bross GoldenMed S.R.L. nu declara, nu garanteaza, nu aproba si nu isi asuma niciun fel de responsabilitate in ceea ce priveste site-urile externe care contin link-uri catre acest site. Niciun site extern pe care-l vizitati ca urmare a accesarii unui link de pe www.golden-med.ro nu se afla sub verificarea si controlul S.C. Bross GoldenMed S.R.L., iar vizitarea site-ului extern se face exclusiv pe raspunderea dumneavoastra.

Securitate

Utilizarea site-ului presupune asumarea si asigurarea confidentialitatii datelor referitoare la contul dumneavoastra de acces, asa cum este numele si/sau parola. Prin aceasta, utilizatorul accepta si isi asuma intreaga raspundere sau responsabilitate pentru activitatile sau actiunile desfasurate pe site prin intermediul contului si a parolei sale. In cazul in care suspectati ca, din diverse metode, imputabile sau nu dumneavoastra, confidentialitatea lor a fost compromisa, veti notifica imediat S.C. Bross GoldenMed S.R.L. pentru a bloca accesul dumneavoastra la cont si pentru a va genera cat mai repede un nou set.

Efectuarea de operatiuni neautorizate asupra acestui site si tentativa de efectuare a acestora, respectiv utilizarea abuziva, utilizarea frauduloasa, accesul neautorizat, modificarea si/sau copierea de informatii cu scopul de a le comercializa ori alte asemenea actiuni vor fi pedepsite conform legii.

Date personale si confidentialitate

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, precum si cele ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, S.C. Bross GoldenMed S.R.L. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati referitoare la dumneavoastra, la un membru al familiei dumneavoastra ori ale unei alte persoane pe care o reprezentati.

Scopul colectarii datelor este de a asigura utilizatorilor S.C. Bross GoldenMed S.R.L. informatii si servicii de calitate, proprii sau ale partenerilor implicati in serviciile S.C. Bross GoldenMed S.R.L. si/sau de a finaliza achizitionarea unor servicii prin intermediul website-ului. Acestea nu vor fi folosite pentru reclama si publicitate, in cazul in care veti solicita acest lucru.

Totalitatea datelor colectate in urma inregistrarii pe site-ul www.golden-med.com a utilizatorilor sunt procesate si prelucrate potrivit reglementarilor legale existente pe teritoriul Romaniei. S.C. Bross GoldenMed S.R.L. se obliga sa nu transmita/publice nicio informatie dintre cele pe care ni le-ati furnizat; sunt considerate exceptii conform legislatiei in vigoare, situatiile in care pentru sanatatea pacientului S.C. Bross GoldenMed S.R.L. va trebui sa transmita datele acestuia catre colaboratorii sai.

Va rugam sa accesati si sa cititi sectiunea ā€œPolitica de confidentialitateā€ a caror clauze reglementeaza vizitarea site-ului www.golden-med.com, precum si furnizarea si protejarea datelor cu caracter personal.

Legislatie

Termenii si conditiile de folosire se supun legislatiei romane. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul S.C. Bross GoldenMed S.R.L.. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, va fi considerata competenta instanta judecatoreasca din aceeasi structura administrativa in care compania noastra isi are sediul.

Alte prevederi

SC BrossGoldenMed Srl, SC VipClassMed Srl , SC VipClassCare Srl si SC BrossGoldenCare Srl sunt exonerate orice raspundere de orice natura in urmatoarele situatii:
- terapii si/sau interventii chirurgicale ale clientilor care beneficiaza de serviciile de intermediere GoldenMedViena;
- deteriorarea starii de sanatate/si/sau decesul clientul in timpul transportului Austria -Romania- Austria; Clientul declara in mod expres ca este informat in prelabil de catre clinica (medic/medicii responsabil/responsabili) despre beneficiile si riscurile asumate prin terapii sau interventii chirugicale, asumandu-si acordul prin semnatura.

SC BrossGoldenMed Srl, SC VipClassMed Srl, SC VipClassCare Srl si SC BrossGoldenCare Srl va actiona in instanta clientii, care au beneficiat de serviciile de intermediere GoldenMedViena si de servicile medicale in clinicile partenere, dar nu au achitat suma totala a facturii, catre clinicile respective in termen de 14 zile de la data scadenta a facturii fara a transmiterea vreunei notificari.

SC Bross GoldenMed Srl, SC VipClassMed Srl, SC VipClassCare Srl si SC BrossGoldenCare Srl va actiona in instanta clientii, care au beneficiat de serviciile de intermediere GoldenMedViena si de servicile medicale in clinicile partenere prin intermediul asigurarilor internationale de sanatate, in situatia in care facturile aferente serviciciilor medicale au fost achitate doar partial catre clinica partenera de catre asigurarea internationala. In acest sens Clientul este obligat sa achite diferenta facturata pentru serviciile de care a beneficiat direct catre clinica partenera sau a solutiona direct cu asigurarea internationala plata catre clinica. Termenul in care clientul este obligat sa dispuna plata aferenta este de 14 zile de la data emiterea facturii cu penalitatile aferente.

Date de identificare

S.C. Bross GoldenMed S.R.L.
Sediul social: Bd. Unirii, judetul Brasov, localitatea Fagarasi
Inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J08/219/2013, cod inregistrare fiscala: RO 31218570
Email: office@golden-med.com