28 iul.

Servicii si suport, pas cu pas

Servicii si suport, pas cu pas

Ai luat decizia sa apelezi la serviciile noastre? Esti pe drumul cel bun! Din acest moment, uiti de orice tine de organizarea calatoriei in Viena. Noi ne ocupam de tot, asa cum ti-am promis. Dupa ce ai parcurs pasii de aici, tot ce trebuie sa faci este sa astepti ca noi sa te contactam. Cum se va derula colaborarea noastra?

Evaluarea initiala

Preluam toate analizele pe care le-ai facut pana acum in tara, le traducem si le trimitem mai departe catre medicii din Viena, care se vor ocupa de problema ta. Dupa evaluare, vom stabili impreuna cu acestia planul de tratament si iti punem la dispozitie variantele si datele disponibile pentru vizita medicala.

Confidentialitate

Toate documentele tale, precum si intreaga calatorie, tratamentul si discutiile cu medicii din Viena, sunt confidentiale. Nu trebuie sa iti faci griji ca datele tale vor fi facute publice sau ca informatii despre sanatatea ta vor ajunge la altcineva in afara de tine!

Transport si transfer

Urmatorul pas este stabilirea modului in care se va face transferul. Poti alege intre a merge cu avionul, iar de achizitionarea biletelor ne ocupam tot noi, sau cu masina, caz in care iti punem la dispozitie o serie de autoturisme, in functie de preferintele tale.

Pe parcursul intregii calatorii, indiferent daca este cu avionul sau cu masina, vei fi asistat de un membru al echipei noastre. Da, ai ghicit, nu te lasam singur nicio clipa!

Cazare si timp liber

Bugetul tau este litera de lege pentru noi! Gasim cea mai buna varianta de cazare pentru tine, astfel incat sa fie cat mai aproape de clinica la care te vei trata si sa respecte toate cerintele tale in ceea ce priveste confortul si necesitatile pe care le ai.

Daca tot ajungi in Viena, nu trebuie sa ratezi obiectivele turistice din acest oras superb. Plus ca asa trece mai repede timpul intre consultatii, analize si tratamente. Putem vizita impreuna celebrul Palat Sconbrunn, Catedrala Sfantul Stefan, ne putem plimba pe strazile din oras si gusta din renumitele preparatele traditionale din Austria.

Insotitor si traducere

Vom fi alaturi de tine chiar si in spital, pe tot parcursul consulatiilor, al analizelor si al discutiilor cu medicii. Vei fi insotit de un cadru medical cu experienta care iti va spune mereu unde si cand trebuie sa ajungi, cu cine trebuie sa vorbesti si care este urmatorul pas.

Nu doar ca suntem alaturi de tine in permanenta, dar avem si rol de traducator intre tine si cadrele medicale din Viena. Astfel, nu ai de ce sa iti faci griji ca nu intelegi ce iti spun sau ca nu le poti transmite corect si eficient problemele tale.

Medicatie si tratament

In functie de recomandarile medicului care iti va realiza planul de tratament, iti putem face rost de toate medicamentele de care ai nevoie, chiar daca acestea nu se gasesc in Romania.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *