De ce second opinion in Viena? Majoritatea medicilor recomanda solicitarea unei opinii secundare. Ori se consulta cu colegii de breasla.

Cand fac asta? Atunci cand au de-a face cu cazuri dificile, deoarece organismul uman depaseste uneori pregatirea academica si practica a acestora, prin complexitatea sa. Fiecare medic, in functie de experienta si de tehnologia pe care o are la dispozitie, poate trata diferit o anumita afectiune.

Ce este Second Opinion

Un serviciu menit sa iti ofere o a doua parere pertinenta asupra diagnosticului pe care l-ai primit! Nu doar atat. Avem o viziune si asupra tratamentului, de la un medic sau de la o echipa de specialisti din Viena.
GoldenMed colaboreaza cu cele mai importante, dezvoltate, renumite si dotate clinici si spitale din Austria!
Suntem lideri in serviciile de second opinion in Viena, intrucat acoperim toate specialitatile medicale! De la diagnosticare si pana la tratament.

Primesti raspunsuri la orice intrebare

  • Este diagnosticul meu corect?
  • A fost tratamentul meu ales corect, conform nevoilor mele?
  • As putea afla mai multe despre starea mea de sanatate?
  • Exista tratament mai bun decat cel care mi-a fost prescris?

Ce trebuie sa faci pentru a primi consultanta

Completeaza campurile de mai jos. Descrie aria medicala pentru care ai nevoie de o a doua parere si selecteaza tipul de investigatie pentru care soliciti reevaluarea. Noi iti vom raspunde in cel mai scurt timp!