GoldenMed are ca scop principal organizarea tuturor investigatiilor la un standard profesional si insotirea pacientilor catre toate serviciile medicale din Austria, solicitate si planificate impreuna.

Astfel, noi va sustinem prin:

  • Preluarea documentatiei medicale, traducerea si obtinerea unei evaluari de catre una sau mai multe clinici specializate in servicii medicale in Austria;
  • Organizarea tuturor interventiilor si investigatiilor recomandate de catre medicii specialisti;
  • Organizarea si rezervarea oricarui tip de cazare, in functie de preferintele dvs.;
  • Oferim servicii de transfer aeroport - hotel - clinica atat pentru pacient cat si pentru insotitorii lor ori de cate ori suntem solicitati (24 din 24);
  • Oferim servicii de transport Romania - Austria cu autoturisme de lux;
  • Asiguram insotirea pacientului de catre un cadru medical pe traseul Romania - Austria - Romania, precum si la toate programarile si tratamentele;
  • Asiguram servicii de traducere germana-romana;
  • Procuram medicamentele necesare pacientilor;
  • Garantam confidentialitate totala asupra documentatiei medicale;
  • La cerere, va insotim la vizitarea aractiilor turistice din Viena.

GoldenMed va sta la dispozitie pentru orice serviciu solicitat de dumneavoastra, atat pentru perioada sederii in Viena, cat si dupa intoarcerea dumneavoastra in tara.

Termene si conditii

Echipa noastra de consultanti are competenta de a intelege orice problema medicala ai avea si de a identifica cei mai buni experti si institutii de care ai nevoie. Organizam, pana in cel mai mic detaliu, atat calatoria, cat si sederea ta in Viena.

Pe toata durata tratamentului, vei fi insotit de un cadru medical profesionist, cu o experienta de peste 10 ani in colaborarea cu clinici de renume din Austria.

Ne mandrim cu abilitatea de a cauta si identifica cele mai bune oferte medicale. Echipa noastra este renumita pentru profesionalismul cu care trateaza fiecare cerere, pentru perseverenta cu care gaseste solutia optima, dar si pentru loialitatea si confidentialitatea fata de pacienti.

Clinicile medicale partenere GoldenMed ofera pacientilor servicii complete de Diagnosticare - Tratare - Recuperare in cadrul aceleasi institutii medicale.

Bianca Barb

Bianca Barb

Company CEO

Mi-am asumat misiunea de a schimba in totalitate experienta medicala a pacientului, incepand cu momentul in care acesta trece pragul clinicii si pana la momentul recuperarii complete.

Echipa Noastra

Echipa GoldenMed este formata din cei mai buni consultanti in probleme medicale, ce si-au asumat misiunea de a schimba in totalitate experienta medicala a pacientului, incepand cu momentul in care acesta trece pragul clinicii si pana in momentul recuperarii complete.

Ne mandrim cu abilitatea de a cauta si identifica cele mai bune oferte medicale. Echipa noastra este renumita pentru profesionalismul cu care trateaza fiecare cerere, pentru perseverenta cu care gaseste solutia optima, dar si pentru loialitatea si confidentialitatea fata de pacienti.